Work In DE-DK

WORK IN DE-DK

Work In DE-DK er en webportal. der har til formål at fremme arbejdsmarkedet på begge sider af grænsen. Vi ønsker gennem denne webportal at gøre det nemmere for arbejdsgivere og arbejdstagere at finde informationer omkring jobsøgning, bosætning, rekruttering af nye medarbejdere på tværs af grænsen og meget mere.

Slider

Work In DE-DK = Erhvervsfremmende på tværs af grænsen

Work In DE-DK er en webportal, der formidler erhvervsfremmende informationer på tværs af grænsen. Portalen er en del af projektet Fit4Jobs@WaddenC (F4J). Fit4Jobs-projektet er et dansk-tysk initiativ på tværs af grænsen, som har til formål at nedbryde barrierer i den dansk/tyske grænseregion.

De informationer vi formidler på denne side, koncentrerer sig om relevante informationer til arbejdsgivere og arbejdstagere omkring jobsøgning, rekruttering, bosætning mm. på tværs af grænsen. Her kan arbejdsgivere finde informationer om mulighederne for at søge ny arbejdskraft på tværs af grænsen, hvordan de kan styrke deres virksomhed på den anden side af grænsen og meget mere. Arbejdstagere kan finde informationer omkring deres muligheder for at finde job på den anden side af grænsen, herunder informationer om hvordan det er at arbejde i Tyskland, skrive tysk ansøgning, pendlermuligheder mm. 

Formidler

Vi formidler informationer til dig, der er arbejdsgivende eller arbejdssøgende på tværs af grænsen. Her kan du finde informationer omkring jobsøgning, rekruttering og bosætning på tværs af grænsen.

Fremmer

Vi fremmer det danske/tyske arbejdsmarked som et stort arbejdsmarked ved at formidle informationer omkring arbejds- og ansættelsesmuligheder på tværs af grænsen.

Hjælper

Vi hjælper dig som arbejdsgiver, arbejdstager, grænsependler eller tilflytter med at finde de relevante informationer samt kontaktinformationer, der kan hjælpe med processen.