Erhvervsfremmende organisationer

ERHVERVSFREMMENDE ORGANISATIONER

I grænseregionen er der flere erhvervsfremmende organisationer i hver kommune/amt, der står klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

Vi har udarbejdet en liste over erhvervsfremmende organisationer i regionen, så du kan få den rette rådgivning for din virksomhed.

Slider

Erhversfremmende organisationer

I grænseregionen eksisterer der mange erhvervsfremmende organisationer i hver kommune, der står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med rådgivning og vejledning inden for erhverv, iværksætteri og virksomhedsetablering, så det bliver nemmere for din virksomhed at starte, drive og udvikle virksomheder.

Vi har herunder listet alle erhvervsfremmende organisationer i Nordfriesland. Klik og læs mere om diverse organisationer og find ud af hvordan de kan hjælpe dig og din virksomhed. 

Få hjælp til at vækste din virksomhed i grænseregionen

På begge sider af grænsen er der flere erhvervsfremmende organisationer i hver kommune/amt, der står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med rådgivning og vejledning inden for erhverv, iværksætteri og virksomhedsetablering, så det bliver nemmere for din virksomhed at starte, drive og udvikle virksomheder.

Vi har herunder listet alle erhvervsfremmende organisationer i Schleswig Holstein og i Sønderjylland. Klik og læs mere om diverse organisationer og find ud af hvordan de kan hjælpe dig og din virksomhed. 

I Schleswig Holstein er der mange erhvervsfremmende organisationer, der kan hjælpe dig og din virksomhed med at vækste. Der er forskellige typer erhversfremmende organisationer. Organisationerne fokuserer primært på rådgivning på et kommunalt eller regionalt niveau.  

Ønsker du at vækste nationalt, eller vil du have mere fokuseret ekspertise inden for dit område? Her finder du erhvervsfremmende organisationer, der kan hjælpe dig med dette. 

Få din virksomhed ind på det tyske marked

Er du en dansk virksomhedsejer eller iværksætter, der gerne vil prøve kræfter af
på den anden side af grænsen? Business Tyskland er en erhvervsfremmende organisation
der hjælper danske virksomheder med at få succes på det tyske marked.

Få din virksomhed ind på det tyske marked

Er du en dansk virksomhedsejer eller iværksætter, der gerne vil prøve kræfter af
på den anden side af grænsen? Business Tyskland er en erhvervsfremmende organisation,
der hjælper danske virksomheder med at få succes på det tyske marked.

Vil du vækste på det Sønderjyske marked?

Søger du ekspertise i at fremme din virksomhed på det Sønderjyske marked? I Sønderjylland finder du også erhvervsfremmende organisationer, der kan hjælpe din virksomhed med at vækste kommunalt og regionalt. Læs mere om organisationerne her. 

Erhvervsfremmende organisationer i Sønderjylland

Hvad kan organisationerne hjælpe dig med?

Erhvervsfremmende organisationer, i grænseregionen, kan generelt hjælpe dig og din virksomhed inden for: konsultation til afvikling af din virksomhed, opstart af din forretning, anskaffelse af lokaler og / eller fast ejendom, grænseoverskridende samarbejde og anskaffelse af finansiering.

Erhvervsfremmende organisationers mål er:

Services: