Company data

Company Data

Overblik over din virksomhed

Virksomhedens navn
Malwe Brammsen - Kommunikationsdesign
Kort beskrivelse
Mine opgaver spænder fra branding- og serviceudvikling til butiksindretning og kampagner. Det er vigtigt at finde ud af hvilke kanaler, medier og formater der er rigtige for netop dit produkt eller udviklingen af ​​din virksomhed.

Virksomhedsprofil

Disse oplysninger vises kun i din virksomheds detaljerede oversigt, ikke i oversigten (liste).

Billede af virksomheden
Billede2
Billede3
Billede4
Virksomhedspræsentation

Hvordan kan en virksomhed positionere sig på det moderne marked overfor et samfund, der altid bliver fodret med informationer. Det nytter ikke at "råbe" højere og højere, men tag forbrugerne seriøst og bidrag til en bedre fremtid?
Jeg har beskæftiget mig med disse emner i mange år. Først på universitetet, som medarbejder i forskellige kommunikationsbureauer og nu som freelance kommunikationsdesigner.
Mine opgaver spænder fra branding- og serviceudvikling til butiksindretning og kampagner. Det er vigtigt at finde ud af hvilke kanaler, medier og formater der er rigtige for netop dit produkt eller udviklingen af ​​din virksomhed.
Mit klientel består mest af små - mellemstore virksomheder fra Kiel og Flensborg. Jeg har stor erfaring inden for kultur, forlag og kunst segmenterne. Dette knowhow kan dog også bruges til andre og traditionelle virksomheder.
For eksempel designede jeg et Corporate Design for "Beschäftigungs- und Qualifizierungsgesellschaft" i Flensburg og implementerede dette på alle områder fra print til skiltning og digitalt. Jeg er også medstifter af „Netzwerk für kreative Ungeduld“, der hvert år arrangerer Futur 3 Festival i Kiel. Her var jeg ansvarlig for den første designidee og passede yderligere publikationer og marketing. En anden kunde er Carsten Frahm Verlag i Kiel, for hvem jeg arbejdede i mange år og som er ansvarlig for redaktionelt design og tryk.

Certificeringer

Samarbejdsdetaljer

Kommunikation
Dansk, Tysk, Engelsk
Ønskede virksomheder / samarbejde

- Agenturer med en dansk kundebase, der ønsker at blive synlige på det tyske marked, eller som ønsker at placere deres produkter mere målrettet.
- Netværk eller brancheforeninger "kommunikationsdesign" til professionel udveksling og til at lære hinanden at kende.
- Samarbejde med NGO'er og offentlige institutioner for at fremme kultur og politiske spørgsmål i grænseområdet.

Hvad ønskes der fra mulige samarbejdspartnere?
F.eks. fælles produktudvikling, erfaringsudveksling, gensidig salgsstøtte. Jeg vil gerne udvide min samarbejdskreds på tværs af grænsen og vinde nye ordrer og langsigtede kunder. Netværk og udveksling af ideer med virksomheder fra samme branche ville være en yderligere fordel.
Hvad tilbyder I mulige samarbejdspartnere? (Produkter, tjenester, udveksling)

Vi tilbyder at udvikle en grundlæggende kommunikationsstrategi for slutkunder sammen med danske design-virksomheder eller partnere samt at hjælpe i navngivnings- og konceptfasen. Det næste trin ville være et konceptdesign- og kommunikationskoncept til forskellige områder, fra print til digitalt, i sprog-, farve- og billedverdenen. Det ville også være muligt at tilpasse et eksisterende koncept til en anden målgruppe eller en separat kampagne med et andet fokus.
En anden mulighed, ud over normale daglige virksomhedsdrift, er at have positiv indflydelse på regionen eller samfundet igennem et samarbejde med en NGO om at fremme kultur og politiske spørgsmål. Behovet for at positionere dig selv som en moderne virksomhed, for at komme i kontakt med mennesker bør ikke undervurderes, og kommunikation er også påkrævet her. Takket være mit netværk på dette område kan jeg udvikle koncepter eller planlægge og implementere samarbejder.

Fordele som de nye / fremtidige samarbejdspartnere drager fordel af (fritekst)

De gamle modeller af guldprægede visitkort og HTML-websteder skal brydes op. I dag er det svært at overleve på markedet uden en reflekteret og rettidig måde at håndtere eksterne effekter på.
Jeg tilbyder moderne og innovative design- og kommunikationsstrukturer i øjenhøjde, der inspirerer og ikke kun "reklamerer". Dette giver produktet og virksomheden en "personlighed", som man kan identificere sig med. Fordelene og unikke salgsargumenter (USP's) skal udarbejdes og kommunikeres til et grænseoverskridende marked.
Samarbejdspartnere inden for kommunikationsdesign/reklame drager fordel af min viden om det tyske marked for at placere deres danske kunder mere succesfuldt eller for at beholde dem på lang sigt.
Med min erfaring fra forskellige virksomheder og som en aktiv del af kulturscenen i grænseområdet, kan jeg hjælpe dig med at specificere kundegrundlaget og udvikle og bruge kommunikationskanaler, der er mere skræddersyet til dine behov.

Erfaring med samarbejde
Idet jeg er opokset i grænseområdet, har jeg allerede arbejdet i danske virksomheder.

Virksomhedens kontaktoplysninger

Vej og husnummer
Clädenstraße 7
Postnummer
24943
By
Flensburg
Telefon
+49 (0) 176 530 12 570
E-Mail
mail@malwebrammsen.com
Hvor har du hørt om B2B match making?